Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Юсов повідомив, чи зазнав РДК втрат у Бєлгородській області РФ

Інформація про втрати Російського добровольчого корпусу, який проводить операцію у Бєлгородській області, є черговим фейком пропаганди РФ.

Про це в ефірі телемарафону сказав речник ГУР Андрій Юсов, коментуючи відео Міноборони РФ з начебто десятками вбитих повстанців.

– Рашистська пропаганда зламалася після подій на Бєлгородщині, і вже деякий час не може чітко і правильно пояснити якісь ключові повідомлення навіть для внутрішньої аудиторії. Увесь світ побачив, що на Росії розгортається справжнє внутрішнє протистояння між вільними людьми, громадянами, які хочуть в іншій країні, які засуджують злочини Путіна, і, власне, злочинним режимом, – сказав він ведучій програмі Вікна-новини Яні Брензей.

За словами Юсова, у розвідки є інформація щодо перекидання окупаційних військ з українсько-російського фронту на територію РФ, але наразі вона перевіряється.

– Перекидання окремих підрозділів, особливо з лінії фронту, це не дуже швидкий процес, він потребує підготовки і реалізації. Тому ми уважно спостерігаємо за цією інформацією, – додав речник ГУР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-24 14:37:04