Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Рей Стівенсон – помер на 59 році життя

Відомий британський актор Рей Стівенсон помер 22 травня у 58 років. Причиною смерті стали наслідки гострого захворювання.

За заявою ЗМІ, в останні дні Рей був на зніманнях на італійському острові Іскія. Однак, він переніс гостре захворювання і був госпіталізований 20 травня. Уже через кілька днів актора не стало. Про те, що саме за хвороба підкосила здоров’я зірки – не повідомляється.

Рей Стівенсон родом із Північної Ірландії. Зніматися в кіно він почав уже в 1993-му році. На його рахунку – участь у багатьох культових фільмах і серіалах, які зробили свій внесок у розвиток світового кіно. Серед них – Каратель: Територія війни, трилогія Тор, серіали Рим, Вікінги та Декстер.

Актор і далі планував зніматися в популярних проєктах. Приміром, він мав зіграти Бейлана Сколла у серіалі Асока за світом Зоряних воєн.

Це не перша смерть відомого актора за весну 2023 року – 21 березня помер Пол Грант, відомий за ролями в Гаррі Поттері та Зоряних війнах. Йому було 56 років, а сім’я так і не розкрила причину смерті зірки, але його днями раніше знайшли без свідомості біля вокзалу в Лондоні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-23 09:40:47