Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кім Кардаш’ян розповіла про труднощі виховання дітей сама: Плачу перед сном

Кім Кардаш’ян розповіла про труднощі виховання дітей наодинці. Для зірки це найскладніше і найкорисніше заняття в житті.

Б’юті-блогерка не завжди здатна контролювати своїх дітей.

– Бувають ночі, коли я плачу перед сном. Іноді кажу собі – святі угодники, це чортів торнадо в моєму домі. Що щойно сталося? – зізналася Кім.

Модель виховує чотирьох спільних із Каньє Вестом дітей – 9-річну Норт, 5-річну Чикаго, а також 7-річного Сента, 4-річного Псалома.

Утім, досвід материнства вона називає шаленим і найкращим хаосом.

– Усі кажуть, що дні довгі, а роки короткі, і це правильне твердження. Це найкорисніша робота в усьому світі. Немає нічого, що могло б тебе підготувати до цього, незалежно від часу очікування. Ви будете до цього просто не готові, – стверджує Кардаш’ян.

З особливими труднощами зірка зіткнулася під час самого розпалу Covid-19. Кім зізналася, що вона по кілька днів не мила голову, ходила вся в слині й носила одну й ту саму піжаму по дому.

Нагадаємо, що Кім розлучилася з Каньє – за документами, це сталося в грудні 2022 року. Тоді суд ухвалив спільну опіку над дітьми з боку обох батьків. Після цього Кардаш’ян скаржилася на Веста і всіляко намагається захистити дітей від суперечливої поведінки їхнього батька.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-22 10:55:02