Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як приготувати полуничний чизкейк без випічки – легкий рецепт

Чизкейк –  традиційний десерт американської кухні, який став популярним у всьому світі. Якщо ви фанат сирних десертів, чизкейк точно підкорить ваше серце.

Факти ICTV підготували для вас ідеальний рецепт полуничного чизкейка, який не потрібно випікати.

Необхідні інгредієнти

Аби приготувати полуничний чизкейк в домашніх умовах, вам знадобиться:

  • Пісочне печиво – 250 г.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Домашні сир – 500 г.
  • Цукор – 200 г.
  • Вершки – 300 мл.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Ванілін – на ваш смак.
  • Свіжа полуниця – 300 г.
  • Желатин – 20 г.
  • Свіжа м’ята – 30 г.

Як готувати

Спершу підготуйте основу для сирного десерту: подрібніть пісочне печиво на крихту, додайте м’яке вершкове масло та добре перетріть масу руками.

Коли основа для чизкейка стане однорідною, застеліть дно та стінки форми пергаментом та викладіть отриману масу рівномірним шаром. Не забувайте про бортики. Для розгладження печива можна використати ложку чи чашку.

Тепер розпочинайте приготування начинки: домашній сир змішайте з цукром, вершками та ваніліном.

Желатин залийте водою та дайте йому набухнути. Паралельно ретельно помийте свіжу полуницю та наріжте кожну на половинки. Після цього викладіть нарізану полуницю на корж з печива.

У сирну масу додайте готовий желатин та ретельно перемішайте. Вилийте сирну масу на полуницю та відправте десерт в холодильник на дві-три години. Якщо по закінченню часу чизкейк буде не готовий, залиште його в холодильнику ще на кілька годин.

Перед подачею прикрасьте чизкейк свіжою полуницею та листочками м’яти. Смачного!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-24 16:59:12