Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Юсов розповів, що відбувається всередині РФ

У Бєлгородській області Росії продовжуються активні бойові дії і внутрішні масові заворушення.

Подібні конфлікти можуть виникнути в різних куточках РФ, зокрема і в столичному регіоні.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

– На Бєлгородщині тривають інтенсивні бої. Декілька населених пунктів окупаційна влада фактично залишила без контролю, намагаючись утримувати лише вогневий контроль над цими пунктами. А це означає – завдає ударів з артилерії, РСЗВ по об’єктах власної цивільної інфраструктури і будинках місцевих мешканців, – сказав він ведучій Вікна-новини Яні Брензей.

За словами Юсова, на протистояння із повстанцями Росія кинула ФСБ, Росгвардію, структури МВС, регулярні війська, армійську авіацію, артилерію тощо.

Водночас серед місцевого населення зростає підтримка РДК та Легіону Свобода Росії.

– Останні місяці події на Бєлгородщині лише набирають обертів. Загалом так звана Російська Федерація – це неспроможна держава, в середині якої величезна кількість конфліктів. Центральна влада – неакдекватна, події на Бєлгородщині це демонструють. Все боєздатне зосереджене на окупованих українських територіях. А на території самої Росії – безлад, хаос, анархія і безвладдя, – додав представник ГУР.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-05 21:06:45