Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шон Пенн зніметься в українському фільмі про Війну очима тварин про повномасштабне вторгнення

Американський актор Шон Пенн зіграє у фінальній частині альманаху Війна очима тварин українського режисера Мирослава Слабошпицького. Знімання відбудуться в Україні та Лос-Анджелесі влітку 2023 року.

Сам Пенн гратиме звукового продюсера, який одним із перших побачив початок війни, розв’язаної Росією.

Війна очима тварин – антологія з 9 серій, яка показує війну в Україні з точки зору різних тварин, що опинилися в епіцентрі подій. Режисер завершальної серії Слабошпицький зізнався, що дуже радий працювати разом із Пенном.

– Я в повному захваті від участі в цьому фільмі. Для мене велика честь – співпрацювати з неймовірним актором і одним із найбільших друзів України. Шон був з нами під час атаки 24 лютого і глибоко досліджує війну та Україну у своєму документальному фільмі. Його підтримка – неоціненна для нас, – заявив режисер.

Продюсери антології Олег Кохан та Олексій Макухін заявили, що історії в роботі засновані на реальних подіях. Вони також раді участі в проєкті Пенна, адже він сам усвідомлює масштаби війни, з якою зіткнулися українці.

Прем’єра картини Війна очима тварин відбудеться вже взимку 2023-2024 років.

Нагадаємо, що Шон Пенн активно підтримує Україну ще від початку повномасштабного вторгнення. Документальний фільм актора показали на Берлінале 2023, де він також закликав світ дати Україні більше зброї.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-23 12:07:10