Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Христина Соловій прокоментувала роман із Сергієм Жаданом

Українська співачка Христина Соловій публічно прокоментувала чутки про роман із письменником, поетом і волонтером Сергієм Жаданом.

Під час ефіру на радіо Львівська хвиля ведучий прямо запитав у співачки, що в неї із Жаданом.

Соловій витримала паузу і зрештою різко відповіла, що тему особистого життя коментувати не хоче.

– Відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Дуже мені приємно, що є увага не лише до моєї творчості, а й до особистого життя. Але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите його для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і не збираюся. Із Жаданом у нас буде виступ. Це концерт, присвячений виходу його книжки Птах. І там зберуться дуже шановні люди, – зауважила Христина Соловій.

Що відомо про роман Христини Соловій і Сергія Жадана 

Чутки про роман Соловій і Жадана з’явилися на початку травня, коли пару спіймали за романтичною прогулянкою в парку. Згодом стало відомо, що у квітні Жадан подав на розлучення із дружиною після 14 років шлюбу.

Масла у вогонь підлив палкий поцілунок Христини Соловій та Сергія Жадана в новому кліпі співачки Юність. Тоді бурхливі обговорення підняли кліп на 13 позицію трендів українського YouTube за добу.

Блогер Богдан Беспалов із посиланням на власні джерела стверджує, що роман Соловій і Жадана триває понад рік, а познайомив їх Святослав Вакарчук. Жадан нібито не планував розлучатися, але пішов на такий крок, коли про стосунки з Христиною дізналася дружина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-18 16:37:35