Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У мережі зʼявилась інформація про ліквідацію “правої руки” Кадирова

У мережі з’явилась інформація про ліквідацію “правої руки” глави Чечні, депутата Деждуми Федеральних зборів РФ Адама Делімханова.

За словами військовослужбовця Кирила Сазонова, знищили Делімханова в Приморську.

Крім того, додає Сазонов, ліквідовано й інших наближених до Кадирова та ще близько двохсот представників особового складу.

Керівництво підрозділу Ахмат прямувало в кортежі із позашляховиків саме в той час, коли розвідка шукала скупчення ворожої техніки.

– Артилерія зреагувала миттєво. Поранених немає, навіть швидка допомога не приїхала. Усі тіла вивозили на гвинтокрилах. За півгодини прилетіли 12 бортів, – зауважує Кирило Сазонов.

РосЗМІ з посиланням на повідомлення від пресслужби Держдуми відразу почали повідомляти про те, Адам Делімханов живий, хоч і поранений.

Потім з’явилась інформація, буцімто з ним особисто спілкувався глава Держдуми Федеральних зборів РФ В’ячеслав Володін.

Останній стверджує, що Делімханов “живий-здоровий”.

Тим часом глава Чечні Рамзан Кадиров почав бідкатись, що його соратник не виходить на зв’язок та навіть звернувся до української розвідки за інформацією про місце завдання удару, щоб він “зміг знайти свого дорогого брата”.

Водночас командир підрозділу Ахмат Апта Алаудінов стверджує, що Делімханов – живіше ніж усі живі, перебуває в Чечні та їде до Рамзана Кадирова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-14 13:00:05