Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Стрілянина в Одесі 1 червня – подробиці стрілянини на Таїрова

Фото: Нацполіція

В Одесі серед білого дня сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло дві людини, ще одна дістала вогнепальні поранення.

У поліції Одещини повідомили, що інцидент стався 1 червня біля Київського ринку. За попередньою інформацією, внаслідок конфлікту між родичами, які перебували у двох автомобілях.

Жінка на пасажирському сидіння BMW загинула на місці, а 30-річний чоловік – у кареті швидкої. Він був водієм цього авто. Пораненого водія Range Rover доправили у лікарню.

Видання Думська зі слів очевидців повідомило, що вогонь відкрив водій Range Rover. Перестрілка почалася в районі скверу Луч, а після погоні кривава розв’язка сталася недалеко від Київського базару.

За словами людей, він поранив тих, хто сидів не передніх сидіннях у BMW. Після чого пасажир із заднього сидіння легковика відкрив вогонь у відповідь.

За ще однією версією конфлікт почався на Люстдорфській дорозі. Очевидці повідомляли про три машини, які брали у ньому участь. Тоді пролунали чотири постріли. Ймовірно, жінка загинула ще тоді. Дворами BMW переслідували дві автівки.

У міжквартальному проїзді BMW затиснули, й перестрілка продовжилася. Третя машина зникла.

Ким виявилися загиблі та стрілок?

За інформацією джерел Думської у правоохоронних органах, за кермом автомобіля Range Rover перебував відомий одеський тренер та голова однієї з борцівських федерацій.

Telegram-канали пишуть, що йдеться про Руслана Умарова. Він є тренером із пляжної боротьби. Загибла жінка, пасажирка BMW – його дружина Олена Мішина.

Олена Мішина (ліворуч) і Руслан Умаров (праворуч)

Водієм BMW, який загинув у кареті швидкої, виявився Анатолій Арабаджі. Одеські пабліки пишуть, що він був коханцем дружини Умарова. Крім того пишуть, що Арабаджі був раніше засуджений за розбій та вчився в одеському МВС, але не закінчив заклад.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).  За це передбачено від 10 до 15 років за ґратами.

На місці події працюють поліцейські на чолі з керівництвом слідчого управління ГУНП в Одеській області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-01 19:46:39

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630