Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Може розпочатися ще більший саботаж: Мусієнко про події в Бєлгородській області РФ

Фото: Факти ICTV

Російський державний кордон дуже погано охороняється. Громадяни РФ прагнуть іншого майбутнього своїй країні, яка не вестиме агресивні імперські війни проти сусідніх держав.

Про це заявив керівник Центру військово-правових досліджень, військовий та політичний експерт Олександр Мусієнко в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини.

– Те, що було продемонстровано, відверто свідчить, що російський кордон охороняється дуже погано, якщо не сказати, що не охороняється, тому що ми побачили, що є проникнення фактично російського добровольчого корпусу Легіону Свободи Росії та організацій, які складаються з громадян РФ, які бачать інше майбутнє своєї країни.

Тобто майбутнє країни, яка не вестиме агресивні імперські війни, і займатиметься іншими речами, зокрема, внутрішньо-політичними та економічними, а не просто мати агресивні претензії до своїх сусідів, – наголосив аналітик.

Олександр Мусієнко припускає, що серед громадян РФ може розпочатися ще більший саботаж, спрямований на створення опозиційних військових рухів.

– І вони реалізували цю задачу. Я думаю та допускаю, що це відбувається, мабуть, через те, що є певний саботаж і серед можливих прихильників цих організацій у Росії, які фактично саботують певні завдання та функції з охороною державного кордону, і приєднуються до цих опозиційних військових рухів, – наголосив Мусієнко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-22 23:48:59