Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кіз – Калініна – огляд матчу 1/8 фіналу WTA у Римі

Українська тенісистка Ангеліна Калініна вийшла до чвертьфіналу турніру WTA 1000 у Римі.

На стадії 1/8 фіналу змагань вона обіграла американську тенісистку Медісон Кіз, яка посідає 23-ю сходинку у рейтингу WTA. Українка нині розташована на 47-й позиції.

Трисетове протистояння на корті тривало понад дві години та закінчилося перемогою Калініної з рахунком 2:6, 6:2, 6:4. У Медісон три подачі на виліт за матч, тоді як в Ангеліни жодної. Українка припустилася п’ятьох подвійних помилок та використала 6 із 11 брейкпоінтів.

За вихід до півфіналу Калініна зіграє з переможницею матчу між колумбійкою Камілою Осоріо та бразилійкою Беатріс Хаддад Маєю.

У Римі Калініна розпочала грати з другого туру, в якому обіграла росіянку Анну Блінкову, а далі американку Софію Кенін. На стадії 1/8 фіналу в одиночному розряді вона залишилася єдиною представницею України. Марта Костюк, Леся Цуренко, Даяна Ястремська та Еліна Світоліна зачохлили ракетки у попередніх колах.

Для Ангеліни це другий вихід до чвертьфіналу турніру категорії WTA 1000. Торік у Мадриді за вихід до півфіналу вона поступилася швейцарській тенісистці Жиль Тайхманн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-15 15:29:12