Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

За потреби Кремль навіть поразку у війні продасть росіянам як перемогу – очільник МЗС України

За потреби Кремль може продати навіть поразку в повномасштабній війні проти України як перемогу громадянам Російської Федерації.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, відповідаючи на заяву прессекретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова про нібито демілітаризацію України.

– У наступних серіях: фактично, усі задачі СВО (спеціальної воєнної операції, як РФ називає війну проти України, – Ред.) виконані. Україна як член ЄС і НАТО не зможе напасти на РФ, Крим більше не є тягарем для російського бюджету, нацисти залишилися лише в Росії. Втрати російських солдатів та техніки в Україні, про які ми нікому не розкажемо, допомогли нам виправити помилки й зробити РФ сильнішою. Росія сильна як ніколи, – зазначив Кулеба, який припустив промову Кремля у разі програшу війни проти України.

Він припустив, що далі Кремль може заявити про виконання низки завдань повномасштабної агресії, сформульованих російським диктатором Володимиром Путіним у перший день вторгнення.

– Ми праві, коли кажемо партнерам, що Путін зможе пояснити росіянам втрату Криму та України загалом. Головне для партнерів — не боятися глобальних змін і не зупинятися у підтримці України, – стверджує очільник МЗС.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-18 15:54:16