Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Жінка випадково полетіла за 1450 км від місця призначення через помилку

Жінка випадково полетіла за 1450 км від місця призначення. Усе через помилку співробітників аеропорту, які посадили клієнтку не на той рейс.

Беверлі Елліс-Гебард прямувала з Філадельфії до Джексонвілла, але опинилася на Карибах.

Перед посадкою в аеропорту жінка запитала у співробітника, чи встигне вона сходити до вбиральні, на що їй сказали, що є 20 хвилин до вильоту.

Повернувшись на місце очікування для посадки, вона помітила, що літак уже майже повністю “забитий”, а двері незабаром зачиняться. Під час вимірювання габаритів ручної поклажі, Беверлі подряпала руку.

Після цього співробітниця аеропорту поспіхом провела її в літак, де стюардеса обробила рани й заявила, що жінка зможе розслабитися після приземлення на Ямайці.

– Я розсміялася і сказала, що із задоволенням поїхала б на Кариби, але в мене є пляж там, де я живу – у Джексонвіллі, – відповіла стюардесі пасажирка.

Як виявилося, рейс був замінений в останню хвилину, і Беверлі полетіла на майже 1500 км від очікуваного місця призначення. Найбільшою проблемою було те, що жінка не взяла з собою паспорт, оскільки переліт був у межах однієї країни.

Влада Ямайки дозволила Елліс-Гебард залишитися на трапі літака, який технічно вважається територією США. Екіпаж залишався з нею на судні аж до самого вильоту до Філадельфії, що відбувся за кілька годин.

Представники перевізника Frontier Airlines публічно вибачилися перед жінкою, і вручили їй ваучер на перельоти на $600, а також повернули гроші за пропущений рейс.

Раніше австралійку Джессіку Лі оштрафували на $2 664 за недоїдений сендвіч Subway в аеропорту. Як виявилося, вона не задекларувала свою їжу, і незазначеними були два інгредієнти – салат і курка. Утім, у ресторані відреагували на інцидент і оплатили штраф дівчини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-09 13:19:44