Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Для військової підготовки. На полігони окупованої Луганщини прибувають вʼязні з РФ

На Луганщині окупанти поповнюють свої ряди ув’язненими. До тимчасово окупованого Рогово нещодавно прибули близько 200 таких осіб. До кінця місяця очікується прибуття ще до 250 засуджених.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ. 

– Нещодавно відзначено прибуття близько 200 таких осіб до одного із польових таборів противника у тимчасово окупованому Роговому Луганської області для проходження 4-тижневого курсу загальновійськової підготовки. До кінця місяця очікується прибуття ще до 250 засуджених осіб, – йдеться у повідомленні. 

Також, в районі населеного пункту Можняківка Луганської області, окупанти організували підготовку до 800 новоприбулих російських в’язнів.

Разом з тим, в районі населеного пункту Новопетрівка Запорізької області, на територію полігону для військової підготовки нещодавно прибуло близько 400 найманців зі складу російських в’язнів, завербованих ПВК Вагнер.  

– Підготовка триватиме декілька тижнів. Найближчим часом для військової підготовки очікується прибуття ще 400 найманців зі складу російських засуджених, – зазначають у Генштабі.

Раніше повідомлялося, що на Луганщині окупанти мобілізують військових, які лікувалися через психічні розлади.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-14 07:50:54