Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дантес сказав, чи справді назвав Дорофєєву “мишею” у своїй пісні Чуєш

Співак і комік Володимир Дантес відповів, чи справді назвав свою ескдружину, виконавицю Надю Дорофєєву “мишею” в новій пісні.

Нещодавно Дантес презентував композицію Чуєш і кліп до неї, в якому знявся разом зі своєю коханою Дашею Кацуріною. Шанувальники сприйняли слова пісні, як відсилання до Наді Дорофєєвої.

Зокрема в композиції він співає: Гарна ти? Облиш. Зараз ти, як миш. Тому багатьох цікавить, чи справді він називав колишню “мишею”.

– А в мене ж життя свого немає! Ні в якому разі. Дуже дивно, що люди натягують такий сенс саме на цю фразу, тому що я ніколи б узагалі в житті не зміг так сказати про свою колишню, тому що я поважаю свої колишні стосунки, – сказав Дантес.

Він додав, якби він назвав так свою колишніх, то просто не поважав би і самого себе, а оскільки себе він любить, то і ставлення до минулого такого не допустить.

Нагадаємо, стосунки Дорофєєва і Дантес розірвали навесні 2022 року. Співачка пішла від виконавця до ресторатора Михайла Кацуріна.

До речі, нещодавно з’явилися перші подробиці весілля Дорофєєвої та Кацуріна, яке нібито відбулося минулого тижня. Самі закохані про своє одруження нічого не говорили.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-21 19:04:35