Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

в ОП закликали союзників прикрити лазівки в санкціях

В Офісі президента України закликали західних союзників прикрити очевидні лазівки у санкційних пакетах проти Росії, яка вночі 14 червня завдала удару по Одесі ракетами, в яких знайшли іноземні комплектуючі.

Як написав у Twіtter радник глави ОП Михайло Подоляк, усі ракети, які Росія випустила напередодні по Кривому Рогу та сьогодні по Одесі, виготовлено вже навесні 2023 року.

В усіх без винятку ми знаходимо мікроелектроніку західного виробництва, що постачається приватними компаніями до Росії через треті країни в обхід санкційних обмежень. Питання: може, вже час прикрити очевидні лазівки й діри у санкційних пакетах? Інакше це вже виглядає відверто дивно: з одного боку, наші компанії просто під час повномасштабної війни постачають деталі до ракет країні-агресору та головному стратегічному супернику НАТО, з іншого – шукаємо ракети для ППО України, – зауважив він.

Подоляк також показав фото молодого подружжя з Кривого Рогу, яке побралося лише рік тому, а вчора загинуло внаслідок ракетного удару РФ (загалом 12 загиблих, – Ред.), а сьогодні країна-агресор обстріляла Калібрами Одесу, вбивши трьох людей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-14 16:41:08