Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бої на Бахмутському напрямку 13 червня 2023 – останні новини

Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військовослужбовці продовжують успішно просуватися на Бахмутському напрямку. Протягом минулої доби вони відвоювали ще кілька сотень метрів у ворога.

Про це розповів речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов.

За його словами, на Бахмутському напрямку відбувається наступ, українські захисники продовжують штурмові дії. Також є успіх під час наступальних дій на Торецькому напрямку.

– Є успіх в районі Берхівського водосховища (у районі Бахмута, – Ред.). Просування наших військ за минулу добу тут склало 250 метрів. А на Торецькому напрямку українські війська просунулися на 200 метрів, – зазначив Ковальов.

Карта: Deep State

На тих напрямках, де українські військові перебувають в обороні, не втрачено жодної позиції.

Окупаційні війська РФ здійснюють активні обстріли з усього спектру артилерійського озброєння, а також завдають авіаційних ударів.

Напередодні в Міноборони України повідомили, що за минулий тиждень українські військові звільнили сім населених пунктів у Запорізькій та Донецькій областях.

На Бахмутському напрямку протягом тижня Збройні сили України просунулися на лівому фланзі на 1,5 км, а на правому – на 3,5 км. Площа взятої під контроль території становить 16 кв. км.

Джерело: Military Media Center

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-13 11:34:39