Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бланка відреагувала на скандал навколо проросійської позиції брата: Усім серцем з Україною

Співачка Бланка, яка представляла Польщу на Євробаченні 2023, відреагувала на скандал навколо проросійських заяв її брата. Артистка заявила, що вона за Україну у війні, і заперечує підтримку РФ від її родича.

Бланка заявила, що із сумом прочитала заяви українських ЗМІ про проросійську позицію її брата. Артистка категорично не згодна з цією інформацією.

– Я завжди і навіки всім серцем з українським народом. Я підтримувала вас із самого початку, і вся моя сім’я співпереживає стражданням українського народу від звірячих атак. Ми ніколи не підтримували і не підтримуємо агресію проти України, – заявила Бланка.

Співачка з Польщі заявила, що скандал навколо її брата є абсурдним і змушує її відчувати біль. Окрім цього, зірка хоче приїхати з концертом до нашої країни.

– Сподіваюся, що зможу якомога скоріше відвідати вашу прекрасну країну і виступити у вільній Україні, – заявила артистка.

Нагадаємо, що скандал навколо зірки почався через її родичів – брат Бланки опублікував пост на підтримку РФ і війни в Україні. Він уже видалив публікацію, але користувачі мережі встигли її зберегти. У публікації йшлося про нібито українця, який розповів “всю правду” про війну і “київський режим нацистів”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-25 09:52:50