Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Артем Пивоваров і Маша Єфросиніна – Люблю: прем’єра кліпу дивитися онлайн

Артем Пивоваров і Маша Єфросиніна випустили нову пісню Люблю і кліп для неї. Слова взяті з вірша українського поета Михайля Семенка.

Так, зірки акцентували увагу слухачів на урбаністиці – природа і тиша гармонійно поєднується з активним темпом життя в місті. Такий мотив також спостерігається у творчості Семенка, чий вірш Сон було взято за основу пісні.

Примітно, що в кліпі розкриваються особисті історії Пивоварова і Єфросиніної. Головні герої згадують моменти з дитинства – у цьому їм допомагають речі з минулого. Думками вони повернулися в безтурботний час. Приміром – гітара без струн була у Пивоварова, а годинник із зозулею у Єфросиніної.

– Артем запропонував мені дует. Я дуже розгубилася, і думала, що це жарт. Але опинившись у студії я не могла оволодіти нервозністю, тому що я не співаю від слова “зовсім”. Далі тільки пам’ятаю, як ми багато говорили, стояли на цвяхах, сміялися, трішки поплакали і… дуже легко записали композицію. Я щаслива. Мені страшенно подобається результат, – заявила Єфросиніна.

На початку травня Пивоваров заспівав із Quest Pistols, випустивши трек Очі. Робота присвячена поєднанню поколінь через призму часу, і заснована на віршах Григорія Чупринки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-25 16:15:36