Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Андрій Данилко хотів заспівати Russia goodbye на Євробаченні 2023 року

Український артист Андрій Данилко поділився своїми думками про виступ на Євробаченні 2023. Так, музикант зізнався, що хотів виконати іншу пісню у фіналі конкурсу.

13 травня Данилко в образі Вєрки Сердючки вийшов на сцену в Ліверпулі, де виконав пісню Dancing Lasha Tumbai – саме з нею він виступав на Євробаченні 2007 від України. Андрій згадує – тоді на нього сильно образилися жителі РФ, і цього разу організатори не дозволили імпровізувати.

– Тоді Росія почула слова Russia goodbye – що вони почули цього разу я не знаю. Тепер мене організатори попросили заспівати той текст, який був у 2007 році. Але мені хотілося б виконати все ж Russia goodbye, хоч не все від мене залежить, – заявив Данилко.

Уся річ у тім, що артист може змінювати слова у своїх піснях на сольних концертах, і він так робить постійно. Музикант зізнався, що він часто сміється з росіян своїми кричалками.

– Я часто кажу на концертах за кордоном – якщо ви любите Путіна, то на наші концерти не приходьте, – додав музикант.

Сам артист раніше заявляв, що з березня 2022 року він вирішив співати тільки Russia goodbye. Тому на тлі виступу в Ліверпулі росіяни висловили своє невдоволення щодо концерту 13 травня.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка виступила на Євробаченні 2023 з балетом, розпалила публіку і змусила всіх танцювати. Незважаючи на нещодавні проблеми зі здоров’ям, Андрій відмінно виконав свою пісню.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-17 17:46:58