Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як приготувати курячі шлунки: смачний і простий рецепт

Дуже поживна, смачна і бюджетна страва, яку можна комбінувати з будь-яким гарніром – курячі шлунки. Рецепт приготування — у матеріалі Факти ICTV.

Курячі шлунки: рецепт

Інгредієнти:

  • 500 г курячих шлунків
  • 200 г сметани
  • 1 морквина
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. олії для смаження
  • сіль,чорний мелений перець, свіжа зелень (петрушка, кріп, базилік) – до смаку

Як приготувати курячі шлунки

Перед приготуванням курячі шлунки слід ретельно промити під холодною водою та видалити зовнішній шар шлунків.

  1. Підготуйте овочі, промивши та очистивши цибулю, моркву і часник.
  2. Моркву можна натерти тертушкою або нарізати соломкою чи кубиком. Цибулю нарізати кільцями, часник подрібнити.
  3. Розігрійте олію на середньому вогні у глибокій сковороді. Додайте овочі і готуйте постійно помішуючи приблизно 5-7 хв.
  4. Потім додайте шлунки, сіль, перець та смажте разом з овочами ще 8-10 хв.Після цього влийте сметану, пів склянки води та тушкуйте на малому вогні 15-20 хв.
  5. Зніміть з плити, додайте свіжої зелені та подавайте курячі шлунки як окрему страву або в якості інгредієнту супів, рагу чи салатів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-25 13:20:31