Україна і світ
Як приготувати курячі шлунки: смачний і простий рецепт
Дуже поживна, смачна і бюджетна страва, яку можна комбінувати з будь-яким гарніром – курячі шлунки. Рецепт приготування — у матеріалі Факти ICTV.
Курячі шлунки: рецепт
Інгредієнти:
- 500 г курячих шлунків
- 200 г сметани
- 1 морквина
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. олії для смаження
- сіль,чорний мелений перець, свіжа зелень (петрушка, кріп, базилік) – до смаку
Як приготувати курячі шлунки
Перед приготуванням курячі шлунки слід ретельно промити під холодною водою та видалити зовнішній шар шлунків.
- Підготуйте овочі, промивши та очистивши цибулю, моркву і часник.
- Моркву можна натерти тертушкою або нарізати соломкою чи кубиком. Цибулю нарізати кільцями, часник подрібнити.
- Розігрійте олію на середньому вогні у глибокій сковороді. Додайте овочі і готуйте постійно помішуючи приблизно 5-7 хв.
- Потім додайте шлунки, сіль, перець та смажте разом з овочами ще 8-10 хв.Після цього влийте сметану, пів склянки води та тушкуйте на малому вогні 15-20 хв.
- Зніміть з плити, додайте свіжої зелені та подавайте курячі шлунки як окрему страву або в якості інгредієнту супів, рагу чи салатів.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-25 13:20:31