Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Сирний супу з куркою: рецепт приготування покроково

Для сирного супу можна брати будь-який сир: гострий, нежирний, жирний. Який вам до вподоби. Євгену Клопотенку подобається поєднання твердого сиру та сиру з блакитною пліснявою. Останній можна покласти в тарілку при подачі.

Інгредієнти:

Приготування:

Зараз дивляться

  1. Моркву і наріжте півкільцями, часник розчавіть пласкою стороною ножа, половину цибулини наріжте досить товстими четвертинками.
  2. У сотейнику розігрійте соняшникову олію та злегка підрум’яньте моркву, цибулю та часник протягом 2-3 хвилин.
  3. Очистіть картоплю і розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до інших овочів і готуйте ще протягом 2-3 хвилин.
  4. Тепер додайте в сотейник курячу гомілку, так бульйон вийде більш насиченим і ароматним.
  5. Влийте 1-1,5 л води в залежності від особистих уподобань. Якщо вам подобається більш густий суп, додайте 1 л. Готуйте бульйон 20 хвилин. Доведіть смак сіллю й перцем.
  6. Візьміть томат, наріжте великим кубиком і поставте в холодильник. Це дуже важливий момент для балансу гарячого супу і холодних томатів при подачі.
  7. Далі візьміть твердий сир, натріть на крупній тертці. Бульйон зніміть з плити і вийміть курячу гомілку. Перебийте овочі блендером до стану пюре.
  8. Додайте в бульйон натертий сир і поверніть сотейник на плиту.
  9. При постійному помішуванні варіть суп ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився і утворилася однорідна сирно-овочева суміш.
  10. У тарілку налийте гарячий суп і додайте в нього кубики охолодженого томата.
  11. З курячої гомілки обберіть м’ясо і додайте його в тарілку. Приправте свіжомеленим перцем за бажанням.

Джерело: Євген Клопотенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-09 17:51:54