Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

що сказав Шевченко збірній України після виходу на Євро-2024

Футболіст збірної України Олександр Зінченко після перемоги над Ісландією розповів, що у роздягальні сказав президент УАФ Андрій Шевченко після виходу на Євро-2024.

В коментарі Tribuna.com він зізнався, що вони привітали команду з перемогою та назвав цей результат дуже потрібним для нашої країни.

— Андрій Миколайович сказав, що отримав дуже багато повідомлень саме від військових, які зараз здобувають найважливішу перемогу для нашої країни. Це завжди приємно чути, для нас це неймовірна мотивація, – зізнався Зінченко.

Футболіст додав, що цю перемогу команда присвячує всім українцям. За його словами, сьогодні кожен із нас пишається бути українцем.

Зараз дивляться

— Також дякую ЗСУ, які віддають своє життя, ризикують своїм життям заради нашої свободи. Завдяки саме їм сьогодні ми можемо грати в футбол у футболці збірної України, – підкреслив Зінченко.

Україна обіграла Ісландію і вийшла на Євро-2024

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, обігравши у фіналі плейоф відбору команду Ісландії з рахунком 2:1. Для синьо-жовтих це другий поспіль матч, в якому вони зробили камбек.

На стадії групового етапу Євро-2024 Україна потрапила до групи E, де її суперниками стали команди Бельгії, Румунії та Словаччини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-27 02:38:38