Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

перші слова Сергія Реброва після виходу на Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Ісландії та вихід синьо-жовтих на Євро-2024.

На післяматчевій пресконференції у Вроцлаві він подякував вболівальникам, що вони продовжували потужно підтримувати команду навіть після пропущеного м’яча.

—Ми справді відчували цю підтримку. Вважаю, усі сьогодні заслуговують на цю перемогу – і фани, і наші ЗСУ, і наша збірна, – сказав Ребров.

На запитання, чи вважає тренер цю перемогу однією з найважливіших в історії України, враховуючи контекст, Ребров сказав, що вона точно важлива для країни та гравців.

Зараз дивляться

—  Думаю, це точно дуже важлива перемога для всіх нас – країни, гравців. Я дуже радий за гравців. Ці дві гри були дуже нервовими, дуже важкими. Звісно, ці перемоги важливі для нас, наших людей, наших військових, які зараз захищають нашу свободу. Думаю, кожен розуміє, наскільки це важлива перемога зараз, – сказав він.

Україна вийшла на Євро-2024

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, обігравши у фіналі плейоф відбору команду Ісландії.

Синьо-жовті першими пропустили, але змогли відквитати два м’ячі точними ударами Віктора Циганкова та Михайла Мудрика.

На стадії групового етапу Євро-2024 Україна потрапила до групи E, де її суперниками стали команди Бельгії, Румунії та Словаччини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-27 01:39:34