Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Памела Андерсон без макіяжу прийшла на вечірку після Оскара 2024

Акторка Памела Андерсона з минулого року вражає гостей різних світських заходів відсутністю макіяжу. Знаменитість продовжує дотримуватися тренду, який сама ж і започаткувала.

Тепер вона привернула увагу на вечірці Vanity Fair Oscars. Багато хто навіть сказав, що Андерсон мала б отримати Оскар за найгарніший вигляд.

Памела Андерсона без макіяжу відвідала вечірку після Оскара 2024

Після першої появи зірки у такому природному образі, скептики заявили, що це скоро минеться. Та схоже, вони помилилися, адже на одну з найяскравіших голлівудських подій Андерсон знову прийшла у своєму улюбленому образі.

Зараз дивляться

Єдине, що використала 56-річна акторка, це трішки бальзаму для губ. Вона не стала приховувати своє ластовиння чи мімічні зморшки, а просто дозволила шкірі сяяти. Такою ж природною була й укладка Памели Андерсон.

При цьому знаменитість, яка прийшла на захід зі своїм сином Брендоном Томасом Лі, випромінювала радість та широко всміхалася.

На вихід Памела обрала сукню-туніку до пʼят з квітковим принтом. Раніше її колега – акторка Джеймі Лі Кертіс – назвала вихід у світ без мейку “революцією природної краси”.

Де ще Памела Андерсон зʼявлялася без макіяжу

Вперше акторка створила фурор своєю появою на Тижні моди в Парижі в жовтні 2023 року. Тоді вона міняла аутфіти, але лишалася вірною відсутності декоративної косметики на обличчі.

Сама зірка тоді сказала, що їй не хотілося конкурувати із вбранням на показі Vivienne Westwood. Вона хотіла відчути свободу, а не боротися за звання найкрасивішої у залі.

Наприкінці минулого року Памела Андерсон закріпила ефект на церемонії 2023 Fashion Awards в Лондоні. Тоді вона знову віддала перевагу природному образу, продемонструвавши наскільки їй у ньому комфортно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-11 16:46:26