Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Melovin сумнівається у чесності голосування у Нацвідборі на Євробачення 2024

Співак Melovin, який посів третє місце у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2024, висловився щодо результатів голосування журі та глядачів.

Як Melovin відреагував на фінал Нацвідбору

За словами артиста, результати голосування у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2024 викликають у нього багато запитань. Насамперед Melovin збентежило те, що різниця між першим і другим місцем становить 600 тис. голосів.

– Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: “злетіла” Дія – це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта, і дарма. Розрив між 1 і 2 місцем в 600 тис. – питання. А ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували, оцінили найвище, – написав Melovin в Instagram.

Зазначимо, що до оголошення результатів Melovin говорив, що довіряє голосуванню, попри обставини, які виникли.

Зараз дивляться

У фіналі Нацвідбору Melovin набрав 18 балів (9 балів від журі та 9 балів від глядачів) і посів третє місце. Друге місце дісталося гурту Ziferblat, який у сумі отримав 19 балів.

Переможцями стали Alyona Alyona & Jerry Heil, саме вони представлятимуть Україну на Євробаченні 2024 у шведському місті Мальме. У фіналі Нацвідбору дует отримав 21 бал.

Через збій у застосунку Дія глядацьке голосування тривало понад добу – до вечора 4 лютого. Переможці Нацвідбору на Євробачення 2024 отримали понад 723 тис. голосів від українців. За Melovin свої голоси віддали понад 82 тис. громадян.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-05 09:55:14