Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Курд з ревенем: рецепт приготування покроково

Ревінь має давню історію використання в кулінарії та медицині. Курд, з іншого боку, має британські корені. Традиційно курд готують з лимонів, яєць, цукру та вершкового масла.

Його текстура щільна, а смак дуже ніжний. Подають курд як самостійний десерт, так і як кремову начинку для тортів та інших кондитерських виробів.

Поєднання ревеню з традиційним рецептом курду дає нове життя цьому класичному десерту, створюючи чудовий сучасний десерт.

Спробуйте приготувати курд з ревенем за рецептом шефа та експерта реаліті Нового каналу На ножах Алекса Якутова. Тим паче сезон цієї рослини в самому розпалі.

Курд з ревенем: рецепт

Інгредієнти:

  • 400 г стебла ревеню
  • 3 великих яйця
  • 170 г вершкового масла
  • 3 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 150 г цукру

Приготування:

  1. Вершкове масло нарізаємо кубиками.
  2. Ревінь миємо, сушимо і пюруємо до однорідності.
  3. Проціджуємо через сито, щоб отримати сік.
  4. Змішуємо цукор із крохмалем, додаємо яйця. З’єднуємо разом.
  5. Нагріваємо 2/3 соку ревеню, обережно вливаємо в яєчну суміш. Варимо до загустіння на повільному вогні.
  6. Вливаємо сік, що залишився, перемішуємо.
  7. Тепер додаємо вершкове масло. Перебиваємо блендером, щоб усе масло вмішалося.
  8. Розливаємо у баночки.
  9. Відправляємо у холодильник щонайменше на 3 години.

Після насолоджуємося смачним курдом з ревенем. Смачного!

Курд з ревенем можна використовувати як начинку для пирогів та булочок. Він ідеально підходить для змащування млинців. Використовуйте його для змащування коржів торта.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-23 22:26:29