Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дмитро Шуров чекає заявки на Нацвідбір Євробачення 2024

Фронтмен гурту Pianoбой Дмитро Шуров закликав українських музикантів подаватися на участь у Національному відборі на Євробачення 2024. Артист, що є музичним продюсером Нацвідбору нагадав, що на подачу заявок лишається не більше двох тижнів.

– Ідеальний термін для того, щоб зібратись у творчий кулак і створити трек, який через твою індивідуальність, яскравість та талант представить Україну на міжнародному форумі, – закликав Дмитро Шуров.

Музичний продюсер Нацвідбору прогнозує великую конкуренцію серед претендентів. Саме це він вважає вдалим моментом для набуття досвіду та розвитку.

 – Момент істини для всіх, хто зараз, в надважкі часи в Україні, має що сказати і шукає своє місце під музичним та людяним сонцем цього світу, – охарактеризував час для подачі заявок артист.

За повідомленням Суспільного, вже надійшло 65 заявок від охочих поборотися за право представляти Україну на Євробаченні 2024, яке відбудеться в шведському Мальме. У всіх потенційних претендентів є час податися до 22 жовтня включно через спеціальну форму на сайті конкурсу.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після того, як приймальна комісія отримає усі демо та мастери, з учасників сформують лонглист, куди увійде до 20 виконавців. Уже з них відберуть десять фіналістів, яких журі та глядачі оцінюватимуть у лютому 2024 року під час телеконцерту.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-10 09:55:19