Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Корисно та смачно: як приготувати цвітну капусту на сковорідці


Цвітну капусту вважають дуже корисним овочем. Завдяки протизапальним властивостям вона нейтралізує запальні процеси кишківника, регулює вироблення інсуліну, бореться з ожирінням.

Крім того, овоч може застосовуватися для профілактики діабету та виразкового коліту. Якщо ви не любите цвітну капусту, ви просто неправильно її готуєте.

Як приготувати цвітну капусту на сковорідці – дивіться далі в матеріалі Фактів ICTV.

Рецепт цвітної капусти на сковорідці

Інгредієнти:

  • качан цвітної капусти;
  • яйце – 2 шт.;
  • борошно – 200 г;
  • олія – для смаження;
  • спеції – до вашого смаку.

Фото: Depositphotos

Приготування:

  1. Помийте та наріжте цвітну капусту на суцвіття.
  2. Паралельно поставте каструлю з водою на вогонь.
  3. Порізану капусту киньте у воду, посоліть і кип’ятіть 5-10 хвилин.
  4. За допомогою друшляка злийте воду та залиште капусту – вона має охолонути.
  5. В окремій мисці збийте та посоліть яйця.
  6. Теплу капусту засипте борошном та ретельно перемішайте.
  7. Розігрійте сковороду та додайте олії.
  8. Тепер кожен шматочок капусти опускайте в яйце та кладіть на сковорідку.
  9. Смажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цвітна капуста виходить хрусткою та водночас м’якою. Смачного!

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-11-02 15:04:00