Україна і світ
Корисно та смачно: як приготувати цвітну капусту на сковорідці
Цвітну капусту вважають дуже корисним овочем. Завдяки протизапальним властивостям вона нейтралізує запальні процеси кишківника, регулює вироблення інсуліну, бореться з ожирінням.
Крім того, овоч може застосовуватися для профілактики діабету та виразкового коліту. Якщо ви не любите цвітну капусту, ви просто неправильно її готуєте.
Як приготувати цвітну капусту на сковорідці – дивіться далі в матеріалі Фактів ICTV.
Рецепт цвітної капусти на сковорідці
Інгредієнти:
- качан цвітної капусти;
- яйце – 2 шт.;
- борошно – 200 г;
- олія – для смаження;
- спеції – до вашого смаку.
Приготування:
- Помийте та наріжте цвітну капусту на суцвіття.
- Паралельно поставте каструлю з водою на вогонь.
- Порізану капусту киньте у воду, посоліть і кип’ятіть 5-10 хвилин.
- За допомогою друшляка злийте воду та залиште капусту – вона має охолонути.
- В окремій мисці збийте та посоліть яйця.
- Теплу капусту засипте борошном та ретельно перемішайте.
- Розігрійте сковороду та додайте олії.
- Тепер кожен шматочок капусти опускайте в яйце та кладіть на сковорідку.
- Смажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Цвітна капуста виходить хрусткою та водночас м’якою. Смачного!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-11-02 15:04:00