Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На пів голови вищий за батька: Бронюк показав рідкісне фото з молодшим сином


Лідер гурту ТіК Віктор Бронюк показав свою сім’ю на рідкісному знімку. Артист поділився радісною новиною, і зазначив, що у близької людини свято.

Бронюк показав 14-річного сина

Так, на знімку в Instagram можна побачити Віктора з його коханою і молодшим сином Данилом, у якого день народження 11 жовтня. На честь цього співак звернувся до іменинника і похвалився, що той уже помітно вищий за свого батька.

Віктор похвалив Данила за самостійність і самодостатність, а також відзначив корисні поради про сучасні тренди. До речі, артист розповів, що син також цікавиться батьковою справою, і їздить із ним на гастролі.

– Особливо радий, що поміж твоїх захоплень IT-сферою, тенісом та катанням на самокаті, останнім часом ти зацікавився закуліссям організації концертів і, коли є можливість, частіше їздиш зі мною на гастролі. Сміливо та впевнено досягай бажаного, завжди вір у себе та здійснюй свої мрії! Міцного здоров’я тобі, сину, мирної і радісної юності та щасливого життя! – зазначив Віктор.

Зміни відбуваються не тільки в сім’ї співака, а й у кар’єрі – наприклад, наприкінці літа Бронюк став директором Вінницької обласної філармонії імені Миколи Леонтоновича. Артист уже має досвід на схожих посадах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Віктор Бронюк


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 15:36:05