Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Палаючі автівки і танці на АЗС: Таня Муіньо зняла кліп для Jennie гурту Blackpink


Українська режисерка Таня Муіньо зняла кліп на трек Mantra для південнокорейської виконавиці Jennie, учасниці популярного k-pop гурту Blackpink.

Таня Муіньо зняла кліп для учасниці Blackpink

Прем’єра відеороботи відбулася у п’ятницю, 11 жовтня. За 11 годин після релізу кліп зібрав понад 8 млн переглядів на YouTube. Відомо, що знімання проходили в Лос-Анджелесі.

– Це ідеальна пісня для початку нової ери. Я думаю, що зможу не тільки потішити своїх шанувальників, але й показати себе з нового боку, – прокоментувала реліз Jennie.

У кліпі співачка змінила п’ять образів, кілька авто та локацій. У відео можна побачити, як Jennie танцює на дорозі на тлі палаючих машин, позує біля хмарочосів, танцює прямо на АЗС і хлюпається в басейні з авто.

Зазначимо, що Таня Муіньо вже зняла багато відео для світових знаменитостей. Режисерка встигла попрацювати з Біллі Айліш, Lil Nas X, Cardi B, Lizzo, The Weeknd, Брітні Спірс та Елтоном Джоном, Doja Cat і Ленні Кравіцом, Дуа Ліпою, а також зняла два кліпи для Гаррі Стайлса.

Вона є лауреаткою премії MTV Video Music Awards за найкращу операторську роботу та поп-відео й дворазовою номінанткою на Grammy у категорії Найкраще музичне відео.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з кліпу Jennie

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-11 15:02:40