Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Температура 39,5 і нудота: справжня причина, чому Лунін пропустить матчі збірної

Фото: Getty Images

Голкіпер Реала Андрій Лунін пропустить жовтневий збір національної збірної України через хворобу. Про це кілька днів тому повідомила пресслужба УАФ.

Замість нього до табору синьо-жовтих викликали воротаря Шахтаря Дмитра Різника.

Іспанський ресурс edatv.news пише, що є інша причина, чому Лунін не поїхав до табору збірної України. Однак українське видання спростовує це твердження.

Лунін пропустить матчі збірної України у жовтні

За інформацією ресурсу, Лунін відмовився їхати до збірної України, щоб не втрачати можливості та переконати Карло Анчелотті.

Він хоче довести тренеру вершкових, що готовий боротися за місце у стартовому складі з першим номером Тібо Куртуа.

Зазначається, що український голкіпер втілив ту ж стратегію, що й його партнер по команді Кіліан Мбаппе. 25-річний форвард вирішив не їхати до табору збірної Франції на матчі Ліги націй, щоби зосередитися на відновленні.

Однак видання Український футбол, посилаючись на власні джерела, твердить, що це неправда.

Повідомляється, що у Луніна внаслідок отруєння виникла вірусна інфекція. Лікарі Реала та збірної України перебувають у контакті та повідомили українським колегам точну інформацію про його стан.

Напередодні збору збірної України в нього була температура 39,5, нудота та зберігається недомагання. Саме тому він не зможе взяти участь у навчально-тренувальному процесі.

Наприкінці вересня Тібо Куртуа травмувався у мадридському дербі проти Атлетіко. У стартовій одинадцятці у наступних матчах його замінив Лунін. Зокрема, українець захищав кольори галактікос у матчі Ліги чемпіонів проти Лілля та в Ла Лізі проти Вільярреала.

Нагадаємо, на жовтневі матчі Ліги націй Сергій Ребров викликав 25 футболістів, але за тиждень список зазнав суттєвих змін, адже шестеро гравців вибули через травми та захворювання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З оновленим складом збірної України, ви можете ознайомитися у матеріалі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 19:50:51