Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Eminem Tour 2025 Europe: що відомо про концерти


Емінем, можливо, повернеться на європейську сцену у 2025 році. Факти ICTV дізнавалися, чи планує співак Eminem Tour 2025 Europe та що про це відомо. 

Що відомо про виступи Eminem у 2025 році в Європі 

Припущення щодо виступів підкріплюються появою VIP-пакетів на концерти в Лондоні, які пропонує компанія Go Privilege. Пакет містить  ексклюзивні привілеї, такі як швидкий доступ на концерт, найкращі місця та додаткові розваги. 

Відповідно до даних від Go Privilege, концерти відбудуться 17 та 18 жовтня 2025 року в Лондоні. Відвідувач виступу зможе отримати першокласні місця в індивідуальній ложі, а також безкоштовні напої. Доступне меню для гурманів, також плануються розваги після виступу співака.  

Чи планує репер Eminem у 2025 концерти в Європі 

Організація заявила, що подію ще не підтверджено, але все ж шанувальники сподіваються зустрітися зі співаком у 2025 році. Нагадаємо, що востаннє Eminem виступав у Великій Британії у 2018 році, у рамках Revival Tour. Того року відбулося два концерти на стадіоні Twickenham Stadium. 

Офіційного підтвердження від артиста ще немає, але шанувальники вже активно обговорюють можливість побачити Емінема наживо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 18:07:21