Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Шолом штурмовика, костюм Бетмена та куртку Марті Макфлая пустять з молотка


Понад 1,8 тис. лотів, про які мріють фанати різних кіновсесвітів, виставлять на аукціоні Propstore у Лондоні в середині листопада. Серед них, наприклад, піратський капелюх Джека Спарроу, який Джонні Депп носив у фільмі Пірати Карибського моря: На краю світу.

Предмети з яких фільмів пустять з молотка

Одним із ключових лотів є оригінальний шолом штурмовика зі стрічки Зоряні війни: Нова надія 1977 року. Його розраховують продати за $650 тис.

Надії покладають і на костюм Бетмена, який носив Майкл Кітон у фільмі Бетмен повертається. Очікується, що його вдасться продати за $130-260 тис.

Також на аукціоні виставлять шолом і маску, які носив Рассел Кроу у фільмі Гладіатор, а ще шолом Ахіллеса, який носив Бред Пітт у стрічці Троя.

Куртка Марті Макфлая з другої частини культової трилогії Назад у майбутнє може принести близько $160 тис. Капелюх Джека Спарроу з голови Джонні Деппа оцінюють у $13-26 тис.

Крім того, на аукціоні представлять реквізит з таких фільмів, як Врятувати рядового Раяна, Шалений Макс: Дорога гніву, Щоденник Бріджет Джонс та Хороший, поганий, злий.

У списку серіального реквізиту зокрема заявлені газета Леді Віслдаун і жетон з шоу Королева Шарлотта: Історія Бриджертонів, а також ліжко Керрі Бредшоу, постільна білизна та автовідповідач з серіалу Секс і місто.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншоти з фільмів


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 15:48:29