Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як правильно користуватися милом для брів, щоб воно довго трималося


Останнім часом особливо популярними є різноманітні способи укладання брів. Це дає змогу приборкати неслухняні волосинки та надати бровам ідеального вигляду.

Існує багато видів засобів для брів, як от — гель, туш, тіні або пудра, помада, маркер або фломастер. Красиву укладку брів можна зробити й за допомогою мила для брів.

Що це за засіб, у чому його переваги та як правильно користуватися милом для брів — читайте на Фактах ICTV.

Що таке мило для брів

Мило для брів використовується для довготривалої укладки. Саме цей спосіб макіяжу перебуває зараз на піку популярності. Спочатку цей засіб для укладання брів почали активно використовувати б’юті-блогери в Instagram, а зараз ″милити″ брови активно взялися й тіктокери.

Мило для брів завоювало визнання та любов не тільки у професійних бровистів, а й у звичайних дівчат для створення повсякденного макіяжу. Адже цей засіб дуже простий та зручний у використанні, до того ж він абсолютно нешкідливий для організму. Завдяки олії ши та іншим корисним компонентам його можна застосовувати для щоденного укладання брів.

Мило підходить для брів, які не відрізняються особливою пишністю. Воно візуально збільшує їх густоту, але максимально зберігає природний вигляд.

Порівняно з іншими засобами для довготривалої укладки, мило для брів вирізняється надсильною фіксацією. Воно ніби приклеює волоски на те місце, де ви хочете їх бачити й міцно закріплює на тривалий час. Тому після нанесення не варто хвилюватися за стійкість макіяжу.

Як користуватися милом для брів

Наносити мило для брів необхідно за допомогою спеціальної щіточки. Зазвичай вона іде в наборі з косметичним засобом.

Порядок дій дуже простий:

  • Візьміть щіточку та трохи змочіть водою.
  • Ретельно прочешіть брови проти зростання волосків.
  • Розчешіть брови в потрібному напрямку щільно притискаючи щіточку до шкіри. Треба, щоб мило рівномірно розподілилося по всіх волосках й надало їм бажаної форми.

Якщо від природи брови недостатньо густі, то перед нанесенням мила можна заповнити їх тінями або спеціальним лайнером.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Тетяна Дідик (@onlybest.com.ua)

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви хочете повторити тренд із соціальних мереж й зачесати брови практично перпендикулярно лінії чола, щоб всі волоски дивилися вгору, то незамінним засобом стане мило для брів. Оскільки інші фіксатори навряд чи зможуть забезпечити такий довгостроковий результат.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 13:03:05