Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Є й суперкари: найпопулярніші пригнані авто вересня 2024


Українці вперше зареєстрували 16,2 тис. пригнаних авто з пробігом. Це на 24,6% менше, ніж роком раніше, і на 40,7% менше, ніж у серпні 2024 року. Серед завезеного транспорту були як бюджетні моделі, так і люксові спорткари.

Найпопулярніші пригнані авто у вересні 2024 року

Варто зазначити, що ще рано говорити про обвал ринку – зниження показника пригнаних авто криється в обговоренні введення 15% податку на першу реєстрацію авто. Саме тому наші водії активізувалися наприкінці літа, щоб встигнути перед потенційними змінами.

Очікувано, в топі все ті ж моделі, які з місяця в місяць приваблюють наших водіїв. Приміром, перше місце за Volkswagen Golf – 860 реєстрацій. До речі, 180 із загального списку були електричними – йдеться про модель e-golf.

Друге місце за чеським автопромом – Skoda Octavia – з 646 реєстраціями. Трійку лідерів замикає бюджетний і доступний Renault Megane – 465 авто.

У топ-10 також увійшли і повністю електричні авто – Nissan Leaf на 6 місці з 412 реєстраціями і Tesla Model 3 – 295 авто на десятому місці.

Українці також не проти придивитися до люксових авто з пробігом – наприклад, у кінці літа завезли 3 Maserati, 3 Lamborghini і один Ferrari.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, у продажу авто з пробігом в Україні також є явні фаворити. Наші автолюбителі купують і продають транспорт від Volkswagen і Skoda – всі ті моделі, які активно завозять з інших країн.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 15:30:16