Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кохання в житті буде багато: Леся Нікітюк дебютує в кіно


Ведуча Нового каналу та блогерка Леся Нікітюк дебютує в кіно. Вона зіграє головну роль у фільмі Песики – романтичній комедії спільного виробництва Film.ua Group та Нового каналу.

Кого Леся Нікітюк зіграє у комедії Песики

Песики – це провокаційна й водночас щира історія про стосунки та кохання. Зйомки стрічки стартували в Києві ще у вересні, але певний час трималися в секреті.  

У центрі сюжету – егоцентрична кар’єристка, затята холостячка Яна. Вона випадково накладає на себе прокляття: чоловіки, з якими вона кохається, на ранок перетворюються на песиків. Відтепер героїня змушена жити, будувати кар’єру й шукати кохання з цим дивним випробуванням. Воно зрештою стає для неї даром, бо вчить Яну щиро кохати й піклуватися про інших.

Для Лесі Нікітюк проєкт стане дебютом у великому кіно. До нової ролі вона підходила відповідально: займалась акторською майстерністю, не пропускала репетиції з новими колегами й собаками, які теж є важливими учасниками проєкту. 

– Песики – це щира комедійна історія про справжню любов. Настав час, коли кохання у мене в житті буде багато. І мова не тільки про новий фільм, – ділиться Леся.

Що відомо про фільм Песики

Песики – це класична романтична комедія, але гумор тут різноманітний: сміливий, іронічний, стьобний, а місцями й абсурдний. Для цього зібралася по-справжньому зіркова акторська команда – і тут творці фільму також підготували багато сюрпризів.

Окрім розваг, фільм порушує низку важливих питань. По-перше, показує важливість особистої трансформації, а по-друге, розкриває тему відповідальності за тварин.

Режисер фільму – Олексій Єсаков (Перші дні, Прикордонники), оператор – Володимир Іванов (Погані дороги, ШТТЛ), сценаристи – Анастасія Лодкіна (Перші дні, Коза Ностра. Мама їде), Михайло Гусаров, Сергій Лущик, продюсерка – Анна Єлісєєва (Перші дні, Мавка. Лісова пісня), креативна продюсерка – Анастасія Лодкіна, виконавчий продюсер – Сергій Демідов.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зйомки триватимуть до кінця жовтня і проходитимуть у Києві. А вихід фільму в широкий прокат заплановано на березень 2025 року. 


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 12:53:06