Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Невероятно харизматичный: Огневич раскрыла, хотела ли закрутить роман с Хлывнюком


Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи має вимоги до потенційного чоловіка. Зʼясувалося, що артистка зважає на три речі у стосунках. Також Огнєвіч пригадала творчий союз з лідером гурту Бумбокс, а нині військовим, Андрієм Хливнюком, та розкрила, чи був у них роман.

Огнєвіч про стосунки та пісню із Хливнюком

Виконавиця зазначила, що у стосунках має бути любов, увага та підтримка – це для неї основне.

– Життя завжди розставляє все на свої місця, – додала Злата.

Огнєвіч також згадала про чутки щодо її роману з Андрієм Хливнюком. Вона спростувала будь-які прояви романтики зі свого чи його боку, наголосивши, що це був творчий союз. Чотири роки тому Злата Огнєвіч випустила пісню Ти обіцяв, написавши музику на вірші Хливнюка.

Разом із тим співачка визнала, що Хливнюк їй подобався, адже він “дуже талановитий та неймовірно харизматичний чоловік”. Огнєвіч зауважила, що хотіла б знову поспілкуватися з ним.

– За філіжанкою кави просто спитати, як у нього зараз на душі, на серці. Бо пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі, і мені було б цікаво побачити, наскільки він змінився, – зізналася Злата.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зараз Андрій Хливнюк служить у повітряній розвідці та керує ударним вітчизняним дроном Punisher. Він має фонд, що опікується придбанням БпЛА для військових,  а також дає благодійні концерти для збору коштів на потреби ЗСУ. На початку року він показував відзнаку від РНБО, що отримав за службу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 11:22:15