Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Побачити чіткість м’язів і схуднути: скільки часу потрібно тренуватися для досягнення результату


Експерти пояснили, скільки часу потрібно тренуватися, щоб нарешті побачити результати: чіткість м’язів і позбавлення зайвих кілограмів.

– Шлях до схуднення включає в себе кілька важливих кроків. Один із перших – потрібно напружуватися досить довго під час тренування, щоб домогтися помітних результатів, – ідеться в повідомленні.

Вправи та дефіцит калорій

Дослідження доводять, що фізичні вправи дуже важливі для загального самопочуття. Є вагомі докази того, що фізична активність упродовж усього життя пов’язана з тривалішою тривалістю здоров’я і запобіганням хронічним захворюванням.

Крім того, найбільш ефективним способом спалити калорії є тривалі фізичні вправи в поєднанні з дефіцитом калорій.

Експерти зазначають, що час, необхідний для досягнення фізичного прогресу, залежить від цілей і послідовності дієти та фізичних вправ. Але ключовим фактором є ключовий фактор.

Втрата жиру та чіткість м’язів

– Значна втрата жиру займає кілька місяців, щоб побачити прогрес, хоча деякі можуть побачити результати всього за два тижні, – зазначають експерти.

За їхніми словами, для поліпшення чіткості м’язів може знадобитися від одного до двох місяців, щоб побачити результати. Як правило, ви маєте побачити невеликі, але помітні зміни в перші чотири-шість тижнів, але для довгострокової значної втрати ваги знадобиться кілька місяців.

Фактор ваг

Експерти попереджають, що відстежуючи свій прогрес, що ви не повинні орієнтуватися тільки на показання ваг.

– Іноді ви можете втрачати жир і набирати м’язи, що може означати, що ви маєте вигляд і почуваєтеся стрункішими, навіть якщо ваги не показують особливих змін, – кажуть фахівці.

Які тренування краще для схуднення

Експерти рекомендують поєднувати силові заняття з кардіотренуваннями. Силові допомагають виліпити чисту м’язову масу, яка спалює більше калорій і дає силу та витривалість, щоб продовжувати тренуватися протягом багатьох років.

Що ж стосується кардіотренувань, то є сенс розглянути такі види діяльності, як піші прогулянки, їзда на велосипеді, біг підтюпцем, швидка ходьба або плавання. Хитрість полягає в тому, щоб вибрати вправи, які вам подобаються і які ви зможете з часом робити регулярно.

Інтервальне тренування

Також у розклад занять рекомендується включити високоінтенсивне інтервальне тренування (HIIT), щоб отримати найефективніші та найшвидші результати втрати ваги.

Новачки повинні починати з двох-трьох сеансів HIIT на тиждень і поступово переходити до чотирьох-п’яти разів на тиждень.

– HIIT є найефективнішою, оскільки спалює більше калорій швидше, ніж інші тренування, і може прискорити метаболізм, змушуючи організм спалювати додаткові калорії навіть після завершення тренування, – скажуть експерти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Eat this, not That.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 14:12:42