Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Характер і схильності: про що свідчить ангельське число та як дізнатися своє


Ми живемо у світі цифр, однак люди не завжди звертають на них увагу, а дарма. У них можуть буди зашифровані якісь послання й важливі нагадування, а також розгадка власного характеру та схильностей. Що таке ангельське число та як дізнатися своє – читайте у матеріалі Фактів ICTV.

Що таке ангельське число

Вважається, що ангельські числа є посланнями від янголів до людей. Це своєрідна послідовність чисел, зазвичай однакових, які можуть траплятися скрізь – на годиннику, на номерах автомобіля, а також на екрані телевізора, квитанціях тощо.

Але не лише у цій  концепції розглядається ангельське число. Вважається, що у кожної людини є власне, його можна визначити за датою народження.

У цьому контексті воно вказує на приховані таланти та допомагає визначитися з місією у власному житті. Отже, як дізнатися своє ангельське число за датою народження – розповімо далі.

Як дізнатися своє ангельське число

Для цього потрібно скласти всі цифри власного дня народження. Наприклад, якщо день народження 21, то потрібно до 2 додати 1, вийде 3. Те ж саме роблять з місяцем і роком народження, спростивши їх до однієї цифри. А потім усі три значення знову плюсують між собою.

Наприклад, якщо людина народилася 21.03.1995 року, то дізнатися своє ангельське число можна так:

  • 2 + 1 = 3
  • 0 + 3 = 3
  • 1 + 9 + 9 + 5 = 24; 2 + 4=6

Далі плюсуємо всі отримані числа разом – 3 + 3 + 6 = 12 і далі спрощуємо до однозначного числа: 1 + 2 = 3.

Ось ми і визначили ангельське число людини за датою народження 21.03.1995. Воно дорівнює трійці.

Далі розшифровуємо, що означає те чи інше ангельське число.

  • Ангельське число 1 – Лідер

Це число відповідає людям з яскраво окресленою індивідуальністю, командирам від народження, які діють, зважаючи на особисті ідеї. Вони зосереджені, мають організаторські здібності, це хороші керівники, які мають волю і силу духу.

  • Ангельське число 2 – Порадник

Доброзичливість, чуйність, комунікабельність, милосердя, неконфліктність – всі ці якості притаманні двійкам. Однак у їхньому характері є і негативні моменти, наприклад, такі люди бувають надто скромні та безвідповідальні й навіть можуть збрехати.

  • Ангельське число 3 – Щасливчик

Це досить життєрадісні й енергійні натури, вони душа компанії та творчі особистості. Такі люди, до всього, досить активні та готові до взаємовиручки. Вони багатозадачні.

Однак цим особистостям потрібно приборкати свою імпульсивність, а точніше – поладнати з нею.

  • Ангельське число 4 – Практик

Непорушність переконань, впевненість, надійність, рішучість, непохитність, цілеспрямованість – ці всі якості притаманні людям, ангельське число яких за датою народження дорівнює “четвірці”.

Серед негативних аспектів характеру – упертість, нетактовність, важкість на підйом, трудоголізм, егоїстичність, консерватизм.

  • Ангельське число 5 – Авантюрист

Сміливості таким людям не позичати, це допомагає займатися бізнесом і будь-якою іншою діяльністю. Їм підходить робота з людьми, наприклад, сфера реклами, журналістики, торгівлі.

  • Ангельське число 6 – Наставник

Вони завжди готові допомогти іншим і підтримати, їх вважають надійними партнерами та відповідальними співробітниками. Для них важливо подарувати щастя всім, хто цього потребує.

  • Ангельське число 7 – Дослідник

Ці люди постійно перебувають у пошуках істини, що грає на руку під час вибудовування кар’єри. Там допитливість розуму буде перевагою. Найбільш підходять сфери бізнесу, науки, історії та медицини.

  • Ангельське число 8 – Підприємець

Матеріалісти, які не вірять, якщо не бачили. Енергійні, домагаються свого, не бояться змін або складнощів. Володіють сильним вольовим характером, вимогливі до себе й оточення.

  • Ангельське число 9 – Мандрівник

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Це чуттєві та творчі натури. Вони часто стають представниками духовенства або мистецтва. Ідеалісти й романтики, здатні з чого завгодно зробити красу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-05 14:46:43