Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

До щему в серці: Олександр Пономарьов презентував пісню Офіцери


Співак Олександр Пономарьов презентував нову пісню Офіцери, що готував до Дня захисників та захисниць України. Він і раніше виконував цю композицію, але під час виступів для військових. Тепер є студійна версія та кліп.

Про що пісня Офіцери від Олександра Пономарьова

Артист зізнався, що композиція прийшла йому як одкровення. Через неї він може подякувати кожному і кожній, хто боронить Україну.

– Я не можу зараз писати пісні про любов чи щось веселе – не йде, не той час! Адже постійно спілкуюся з людьми, які пройшли великі випробування війною. Тому воєнною темою сильно переймаюся. Це впливає на всю мою нинішню творчість, – поділився Олександр Пономарьов.

У кліпі можна побачити кадри з реальної військової хроніки, оборонців Азовсталі та тих, кого забрала війна. Щодня ми платимо дуже високу ціну за нашу волю та незалежність.

Співак відзначив, що виконуючи пісню перед військовими не раз бачив сльози у їхніх мужніх та безстрашних очах.

– Ми всі маємо шанувати кожного українця, який взяв до рук зброю, щоб захищати нашу Украіну. Маємо дякувати усім нашим військовим. Велика шана кожному офіцеру і кожному воїну. Україна переможе! – переконаний Олександр Пономарьов.

Реакція мережі на пісню Офіцери Олександра Пономарьова

В коментарях шанувальники також кажуть, що слухати пісню без сліз неможливо, бо за нею стоять глибокі сенси, втрати та вдячність військовим за їхню жертовність та подвиги.

  • Дякуємо, Олександре, за новинку! Черговий шедевр, що розриває душу… Сльози рікою…. Продовжуйте й надалі нас надихати на перемогу над тою нечистю. Творчих успіхів вам, наш український соловейку!
  • Як завжди, до щему в серці! На жаль, дуже вже багато загиблих і офіцерів, і рядових, і мирних жителів. Скільки горя приніс нам той знавіснілий сусід. Дякую за пісню! Дай Боже, щоб всі наші воїни якомога швидше повернулися додому з перемогою і живі!
  • В день нашої перемоги по всій Україні будуть звучати ваші воєнні пісні, пане Олександре. Велике дякую вам!
  • Плачу від болю, від гордості за наших мужніх воїнів, від гордості за нашу країну! Дякую вам, Олександре! Творіть! Дуже гарна пісня і відео.
  • Дякуємо, Олександре, за чудову патріотичну пісню! Українському воїнству слава! Слава Україні!
  • Всю пісню проплакала за всіх синів і дочок нашої незламної України. Мій синочок – офіцер. Україна переможе!

Цієї весни Олександр Пономарьов разом із Тарасом Тополею з гурту Антитіла та Михайлом Хомою, відомим як Dzidzo, представили спільний трек Темна нічка. Пісню присвятили військовим та їхнім близьким людям.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з кліпу

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 18:12:00