Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Болонья – Шахтар 0:0: результат та огляд матчу Ліги чемпіонів

Фото: Getty Images

Сьогодні в Італії футбольний клуб Болонья приймає Шахтар у першому турі Ліги Чемпіонів 2024/25. Судив матч арбітр Рохід Саггі.

Гра Болонья – Шахтар відбулася на стадіоні Стадіо Ренато Далл’Ара в Болоньї та закінчилася з рахунком 0:0.

Шахтар – Болонья: огляд матчу

Так, на четвертій хвилині першого тайму гравець Шахтаря Георгій Судаков мав дуже хорошу нагоду забити з пенальті – проте Лукаш Скорупський відбив м’яч.

На 30-й хвилині Олександр Зубков виконав штрафний. Його подача була непоганою, проте голкіпер Болоньї був до цього готовий, тож м’яч схопив, вийшовши з воріт.

Через травму поле полишив гравець Шахтаря Юхим Конопля. На 45-й хвилині Сантьяго Кастро, гравець Болоньї, отримав передачу в штрафному майданчику – цілився у лівий нижній кут воріт, але Дмитро Різник виконав сейв.

У першому таймі в обох команд – Болоньї та Шахтаря – було по одному удару в площину воріт. Володіння м’ячем було приблизно однаковим.

У другому таймі Педріньо (Шахтар) грубо атакував свого суперника, за що отримав свисток від судді. Штрафний удар із флангу виконав Харалампос Лікоянніс (Болонья). Однак, голкіпер виконав вдалий сейв.

На 61-й хвилині у Сантьяго Кастро (Болонья) була хороша нагода для удару, але м’яч пролетів поруч із правою стійкою воріт.

Шахтар – Болонья: відео

На 88-й хвилині загальна кількість ударів гравців Болоньї – Шахтаря – 16:3.

Болонья – Шахтар: стартові склади

Болонья: Скорупскі – Пош, Бекема, Лукумі, Лікояніс – Фаббіан, Фройлер, Моро – Орсоліні, Кастро, Ндоє.

Шахтар: Різник – Конопля, Бондар, Матвієнко, Педро Енріке – Криськів, Бондаренко, Судаков – Зубков, Сікан, Егіналдо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перед поєдинком Шахтар посідав сьому сходинку в чемпіонаті України, набравши за п’ять зіграних турів дев’ять залікових балів. Італійська Болонья після чотирьох турів Серії А мала три залікові бали, посідаючи 17 позицію у турнірній таблиці.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 21:49:04