Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дружина Анатолія Анатоліча висловилась про українок за кордоном

Дружина ведучого Анатолія Анатоліча, піарниця Юлія Яцечко висловилася про жінок, що не повертаються додому з-за кордону. Разом з тим вона пояснила, чому сама витримала далеко від дому лише рік.

Чому Юлія Яцечко повернулася в Україну

На початку повномасштабного вторгнення Юлія з трьома дітьми виїхала до Франції, але в березні минулого року повернулася до Києва.

– Мені дуже важливо бути вдома, і я кажу що вдома мені спокійніше, ніж за кордоном просто в рази. В нас додому дуже хотіли діти, – розповіла Яцечко.

Вона додала, що зараз діти хочуть бути лише вдома, хоч і вчаться у школі з поглибленим вивченням французької. Юлія зізналася, що їй було приємно відчути себе “амбасадоркою повернення додому”, адже знає, що своїм прикладом надихнула інших.

Зараз дивляться

Як Юлія Яцечко ставиться до тих, хто не повертається додому

Багатодітна мати не розуміє тих, хто залишається за кордоном, списуючи все на страх. Вона ставиться до цього, як до відмовок.

– Я не кажу про території, де реально не можна повернутися і нема куди повертатися, але я кажу про Київ – там, де я живу, ходять діти в школу, ходять в музичну школу. Все нормально, і коли кажуть, що ми боїмося повертатися, ну, це вже смішно, – вважає Юлія.

Вона зазначила, що люди за кордоном не відчувають того, що відчувають ті, хто живе в Україні. На думку Юлії Яценко, чим далі, тим більше буде відчутна різниця у сприйнятті подій та ставленні до війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-07 12:05:52