Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Зеленський про мобілізацію: Це передусім питання справедливості

Фото: Офіс президента

Все, що стосується мобілізація в Україні – це передусім питання справедливості. Справедливо замінити, комусь відпочити і несправедливо обходити, коли хтось за тебе гине на фронті.

Про це заявив президент України Володимира Зеленського в інтерв’ю телеканалу Channel 4 News.

– Питання мобілізація – це передусім розуміння, що це таке для різних верст суспільства. Це питання справедливості, бо є люди, які з першого дня на війні і те, що вони не жаліються, не означає, що немає можливості їх замінити, їм відпочити, – сказав президент.

За його словами, люди, які відвоювали у найскладніші місяці війни, заслуговують на те, щоб їх замінили, і якщо не вистачає людей натренованих і професійних, на його думку, необхідно дати військовим інструмент, щоб вони могли мобілізувати частину суспільства.

Зараз дивляться

– І підготувати цих людей – це дуже важливо, не кидати їх поле бою, бо це не м’ясо – це люди. Тому закон про мобілізацію потрібен розумний і справедливий. Тобто для військових це потрібно. Не можна сказати, що їм вистачить армії. Це нечесно і несправедливо… Також важливо людям сказати, куди вони йдуть і на скільки, – наголосив глава держави.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-21 12:40:50