Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ярослав Ракіцький буде радий отримати виклик у збірну України

Фото: ФК Шахтар

Захисник донецького Шахтаря Ярослав Ракіцький зізнався, що був би дуже радив поверненню до національної збірної України з футболу.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню Champion.com.ua.

Ракіцький про можливий виклик у збірну та гімн України

— Якщо отримаю виклик до національної команди, я буду дуже радий. У збірній є традиція: новачок повинен виконати пісню. І хоча я і провів за національну команду понад пів сотні матчів, але все одно готовий щось заспівати для хлопців під час цього символічного дійства. А гімн України тоді вже виконав би на стадіоні. У будь-якому випадку я його співаю і співатиму, – сказав футболіст.

Нещодавно його дружина Ольга випустила кліп на пісню Помаранчеве серце, яку присвятила вболівальникам гірників. За словами Ярослава, його першою реакцією на трек були “мурахи по шкірі”. Він назвав композицію реально крутою.

Зараз дивляться

Він також зізнався, що якби його дружина виконала гімн України перед майбутнім боєм між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, це було б “взагалі мрією”.

— Звичайно. Усик – це топ. Знаю, що вже в лютому у Сашка бій з цим пузатим боксером. Хочу, щоб Усик вирубив Тайсона Ф’юрі десь у шостому раунді. У шостому – щоб хоч трохи подивитися бій. А якщо моя дружина ще виконає на цьому мегафайті гімн України – та це взагалі мрія, – сказав Ракіцький.

Нагадаємо, Ярослав Ракіцький виступав за Зеніт Санкт-Петербург із 2019 року, але після повномасштабного вторгнення Росії в Україну розірвав контракт із клубом. Згодом він повернувся у Шахтар.

У травні 2023 року Ракіцький вперше прокоментував російський етап своєї кар’єри.

Джерело: Champion.com.ua

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-27 13:41:36