Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Києві між Почайною і Тараса Шевченка просідають тунелі: як працюватиме метро

На ділянці метро Почайна – Тараса Шевченка починає просідати тунель, там планують провести роботи. Наразі розглядають варіант запуску “човникового руху” черед один тунель, поки другий ремонтуватимуть.

Про це заявив перший заступник очільника Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв’ю українським журналістам.

Чи закриють метро на Оболонь

— За словами метрополітену – не будуть. Розглядаються варіанти “човникового руху” через один тунель, поки другий ремонтуватимуть, але там точно лінія метрополітену працюватиме, – стверджує він.

За словами Поворозника, рух зупиняться лише одним тунелем, а не двома одночасно. Він запевняє, що це будуть тимчасові проїзди. Поїзди ніде не розвертатимуться, а по черзі проїжджатимуть цю ділянку через один тунель.

Зараз дивляться

Поворозник зазначив, що інтервали стануть довшими. Проте Київпастранс запустить додаткові маршрути наземного транспорту, щоб задовольнити попит на перевезення пасажирів.

Що сталося з метро у Києві

Раніше у КМДА пояснювали, що ділянка тунелів між метро Почайна – Тараса Шевченка потребує проведення планового ремонту, який виконають влітку наступного року.

Напередодні у Києві над тунелем метро в районі станції Деміївська почали просідати торгові павільйони.

Спочатку в Київському метрополітені вирішили закрити шість станцій метро синьої гілки у Голосіївському районі, щоб забезпечити безпеку людей.

Але з 13 грудня між станціями метро Теремки – Деміївська запрацював “човниковий рух” потягів.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Джерело: Економічна правда

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-27 12:51:32