Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ведучий Олексій Печій не повернувся в Україну після саміту ЄС

Фото: Факти ICTV

Журналіст і ведучий Олексій Печій отримав акредитацію на саміт Європейського Союзу, який тривав з 14 до 15 грудня, і вирішив не повертатися в Україну.

Про це повідомили на сайті 24 каналу. Генеральний директор медіахолдингу Люкс Роман Андрейко зазначив, що шокований вчинком, адже журналіст використав довіру до себе, коли отримав акредитацію на саміт ЄС.

– Після його завершення журналіст не повернувся до України. І лише за тиждень він написав допис, в якому намагався виправдати зрадницьку позицію, – йдеться у повідомленні.

За словами Андрейка, Печій вирішив не повертатися до Києва. На його думку, журналіст втік з країни, усвідомлюючи всі можливі наслідки. Він зазначив, що цим вчинком ведучий нібито спалив мости.

Зараз дивляться

На сайті каналу зазначають, що Печій тепер є колишнім співробітником ТРК Люкс. Сам журналіст пояснив своє рішення залишитися в Європі тим, що нібито Україні бракує горизонтальної комунікації з західним суспільством.

За його словами, після саміту ЄС він вирішив цю саму горизонтальну комунікацію налагоджувати. Печій стверджує, що нібито займатиметься інформаційною боротьбою за Україну.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: 24 канал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-23 01:36:17