Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Херсонщині російські окупанти маскуються під місцевих та їздять на цивільних авто з українськими номерами

В тимчасово окупованому Генічеському районі Херсонської області все частіше помічають пересадку особового складу ЗС РФ на цивільні авто з українськими номерами. 

Як зазначає партизанський рух Атеш, з великою ймовірністю, автомобілі могли бути вкрадені у місцевого населення.

Також часто можна бачити російських військових у цивільному одязі. Але через те, що селище невелике і всі знають усіх, косити під місцевих у них не виходить.

Зараз дивляться

– Зазначені дії окупантів безпосередньо пов’язані зі збільшенням партизанської активності в Херсонській області, зокрема, руху Атеш. Окупанти вірять, що це убезпечить їх від артилерійського та ракетного обстрілу українських сил. Можемо запевнити, що їм це не допоможе. Атеш закликає надсилати на координатора номерні знаки цих транспортних засобів, а також фіксувати на фото крадіжки ваших автомобілів окупантами, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на Херсонщині

18 грудня речниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону Єдині новини заявила, що Сили оборони продовжують утримувати  позиції на лівому березі Херсонської області.

Вона зазначила, що попри спроби росіян час від часу робити штурмові проходи й перевіряти на міцність українську оборону, позиції було утримано.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-21 12:31:39