Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

В Україні засуджено трьох військових, які розкрадали пальне на Яворівському полігоні

В Україні засудили до п’яти років тюремного ув’язнення трьох військових, які викрадали дизельне пальне з військової частини, що дислокується на Яворівському полігоні. Вони викрали 6,2 тис. л пального, вартість якого тоді становила 175 тис. грн.

За даними Державного бюро розслідувань, у період з липня 2020 року до березня 2021 року один із командирів взводу роти матеріального забезпечення створив групу, до якої залучив начальника складу роти й старшого контрольно-пропускного пункту.

У ДБР зазначають, що крадії вказували у документах завищені показники використаного пального, формуючи його надлишок. Надалі “зайве” пальне вони продавали місцевим жителям.

Зараз дивляться

Загалом військовим вдалося викрасти 6,2 тис. л пального, вартість якого становила тоді близько 175 тис. грн. Вони визнали провину та відшкодували військовій частині всю матеріальну шкоду.

Суд визнав чоловіків винними у викраденні військового майна, вчиненому повторно за попередньою змовою організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України). Їм призначили покарання – п’ять років позбавлення волі кожному з річним іспитовим терміном.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-20 17:49:15