Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Селін Діон не контролює м’язи – що відомо про здоров’я співачки

Сестра канадської співачки Селін Діон поділилася подробицями її здоров’я. За словами родички, зірка більше не контролює свої м’язи.

Що відбувається із Селін Діон

Старша сестра Селін Діон Клодетт зазначає, артистка продовжує наполегливо працювати, проте не може котролювати свої м’язи.

– Що розбиває моє серце, так це те, що вона завжди була дисциплінованою. Вона завжди багато працювала. Наша мама завжди казала їй: Ти зробиш це добре, ти зробиш це як слід. Це правда, що і в наших, і в її мріях мета повернутися на сцену. У якій якості? Не знаю. Голосові зв’язки – це м’язи, і серце – це теж м’язи, – сказала Клодетт.

Додає, хвороба співачки дуже рідкісна, а тому вчені не провели великої кількості досліджень. Клодетт каже, що благодійний фонд родини Селін Fondation Maman Dion завалений повідомленнями підтримки.

Зараз дивляться

– Деякі люди втратили надію, тому що це маловідома хвороба. Якби ви тільки знали, скільки телефонних дзвінків з приводу Селін отримує фонд! Люди кажуть нам, що люблять її і моляться за неї. Вона отримує так багато послань і подарунків, – продовжила сестра зірки.

Незважаючи на роботу з провідними фахівцями в цій галузі, здоров’я Діон не поліпшується.

Нагадаємо, у грудні 2022 року Селін Діон діагностували невиліковну хворобу – синдром ригідності (м’язова скутість). Про це розповіла сама артистка, оголосивши, що змушена перенести світовий тур на 2024 рік.

У серпні 2023-го Клодетт розповідала, що вони не можуть знайти дієвих ліків, проте не втрачають надію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-19 11:53:13